!
!
suikerspin4

Suikerspin / popcorn machine verhuur

Suikerspin / popcorn, vers van de pers, wie wil dat nou niet?
Altijd al de complete kermis naar huis willen halen? Heerlijk voor de kinderen tijdens een verjaardagspartijtje, maar ook voor volwassenen tijdens een evenement of andere speciale gelegenheid. Of een gezellig feestje? Uiteraard kan een suikerspin / popcorn dan niet ontbreken. Wij leveren de suikerspin / popcorn apparaten door heel West-Friesland voor de deur af tegen zeer gunstige tarieven.
Diverse kleuren suikerspin / smaken popcorn, vers van de pers, wie wil dat nou niet?
En wist u dat u al een suikerspin- / popcornmachine huurt voor slechts €42,50,- per dag? (ex bezorg kosten)

U kunt reserveren via onze site www.mh-partyverhuur.nl

!

Suikerspin

U wilt een professionele suikerspinmachine tegen een betaalbare prijs huren? Voor uw bedrijfsfeest, opendag, nieuwe openingen, fesitvals, kinderfeest, iets speciaals?
Dan bent u met deze suikerspinmachine bij ons op het juiste adres! De suikerspinmachine is ontworpen voor professioneel gebruik, door middel van het roestvrij staal, zeer makkelijk te reinigen, is duurzaam en makkelijk in gebruik.

Machine wordt geleverd met 1kg suiker (genoeg voor 50 spinnen)

€ 42,50 per dag
€ 85,- per uur incl bemanning en onbeperkt suikerspinnen.

€ 35,- per volgend uur onbeperkt suikerspinnen.

Afhalen kan

Popcorn machine

U wilt een professionele popcornmachine tegen een betaalbare prijs huren? Voor uw bedrijfsfeest, opendag, nieuwe openingen, fesitvals, kinderfeest, iets speciaals?
Dan bent u met deze popcornmachine bij ons op het juiste adres! De popcornmachine is ontworpen voor professioneel gebruik, door middel van het roestvrij staal, zeer makkelijk te reinigen, is duurzaam en makkelijk in gebruik.

Ook aan de ingrediënten voor de popcorn is gedacht. Uiteraard wordt de gehuurde popcornmachine geleverd inclusief de bijbehorende ingrediënten om de popcorn te bereiden. De hoeveelheid die wij meeleveren is genoeg voor ongeveer 50 personen, maar indien u meer porties wenst is dit uiteraard ook mogelijk. Voor 7.50 euro kunt u 50 extra porties popcorn bestellen. De popcorn is bij ons altijd op voorraad. Dit betekent dat het niet uit maakt voor hoeveel personen de popcornmachine bedoeld is; wij beschikken over voldoende popcorn om iedereen van een portie te voorzien.

€ 42,50 per dag
€ 85,- per uur incl bemanning en onbeperkt popcorn
€ 35,- per volgend uur onbeperkt popcorn.

Afhalen kan